kasemahl kokteil basil smash

KASEMAHLA KOKTEILID

kasemahla cooler

KASEMAHLA COOLER

Retsept: Henry Morgan

Koostisosad:

25ml laimimahla
25ml apelsinimahla
25ml granadilli siirupit
Öselbirch HÄPU hapendatud kasemahl

Kaunistuseks: viiluke apelsini või 1/2 granadilli

Valmistamine:
Raputa kõik koostisained peale kasemahla koos jääga šeikeris ning kurna kokteil sõelal kokteiliklaasi, mis on eelnevalt jääga täidetud.
Täida klaas ÖselBirch hapendatud ja gaseeritud kasemahlaga ning serveeri apelsini viilu või granadilliga.

KASE-MARJA SMÄSH

Retsept: Henry Morgan

Koostisosad:

4-5 põldmarja
3-4 värsket maasikat
3-4 värsket basiilikut
veidi suhkrusiirupit
20ml sidrunimahla
ÖselBirch HÄPU hapendatud kasemahl

Valmistamine:

Pane viilutatud maasikad (jäta üks kaunistuseks) ja põld- marjad klaasi põhja koos suhkrusiirupiga ning tambi kergelt katki.
Lisa klaasi sidrunimahl ja basiilik. Täida klaas 3/4 ulatuses purustatud jääga ning sega kergelt läbi.
Täida klaas ÖselBirch hapendatud ning gaseeritud kasemahlaga ning lisa veel natukene jääd. Serveeri värkse maasika ja basiiliku lehega.

SOOVITUS: Väike kogus värskelt jahvatatud pipart toob välja basiiliku kerge teravuse!

kasemahla marja mündi limps

MARJA-MÜNDI LIMPS

Koostisosad:

1/2 laimi
2-3 maasikat
3-4 värsket mündi lehte
Veidi suhkrusiirupit
ÖselBirch HÄPU hapendatud kasemahl

Valmistamine:

Lõika laimi pool neljaks ja lisa koos viilutatud maasikate ning suhkru- siirupiga klaasi põhja ning tambi segu õrnalt katki.
Aseta mündilehed peopesale, lajata teise peopesaga mündilehtedele ning lisa need klaasi. Täida klaas 3/4 ulatuses jääga ning sega kergelt läbi.
Täida klaas ÖselBirch kasemahlaga, lisa veel natuke jääd ning serveeri värske mündiga.

SHARING IS CARING: Tee jook kannu ning rõõmu jagub rohkematele!

 

kasemahla limonaad

KASEMAHLA LIMONAAD

Retsept: Henry Morgan

Koostisosad:

25ml sidrunimahla
Veidi suhkrusiirupit
Öselbirch HÄPU hapendatud kasemahl

Kaunistuseks: viiluke sidrunit

Valmistamine:

Raputa sidrunimahl ja suhkrusiirup segamini ning seejärel kurna kokteil sõelal jääga täidetud kokteiliklaasi. Täida klaas ÖselBirch kasemahlaga ning serveeri sidruniviiluga.

 

Jõulune INGE kasemahla retsept

JÕULUNE INGE

Koostisosad:

2 tähtaniisi
2tl suhkrut
rosmariinioks
apelsinikoor
175ml INGE kasemahl

Valmistamine:
sega koostisained kuumakindlas nõus ning kuumuta kuni 95C. Serveeri kuumakindlas klaasis.

Vürtsikas ja kuum ARDON kasemahla retsept

VÜRTSIKAS & KUUM ARDON

Koostisosad:

Näpuotsake soola
2,5 tl suhkurt
Rosé pipar
2-3 vürtsitera
Apelsini koort
175ml ARDON kasemahl

Valmistamine:
sega koostisained kuumakindlas nõus ning kuumuta kuni 95C. Serveeri kuumakindlas klaasis koos apelsini koorega.

Talvise hingega INGE kasemahla retsept

MAGUS INGE

Koostisosad:

1tl rosinaid
2tl suhkrut
1/2 laimi mahl
kaneelikoor
kardemoni
175 ml INGE kasemahla

Valmistamine:

Sega koostisained kuuma- kindlas nõus ning kuumuta kuni 95C. Serveeri kuumakindlas klaasis.

Magus ja kuum ARDON kasemahla retsept

MAGUS & KUUM ARDON

Koostisosad:

3-4 tera nelki
2tl pruuni või kookossuhkurt
Cayenne pipart
1/2 laimi mahl
175ml ARDON kasemahla

Kaunistuseks: mündivars

Valmistamine:

Sega koostisained kuumakindlas nõus ning kuumuta kuni 95C. Serveeri kuumakindlas klaasis ning kaunista mündivarrega.