“HÄPU”
BöRCH

See on nüüd küll midagi uut ja üldsegi mitte ÄPU! Uus on ta vast pigem noortele. Vanematele sai ta juba ammu tuttavaks palaval suvisel HEINAMAAL. Ainuüksi mõte HÄPU peale paneb suus veed jooksma. Nigu sidrunile mötleks. Ja köhule teeb hääd rohkem kui köige tösisemalt reklaamitud hapupiimajook. Päriselt!

HAPENDATUD
KASEMAHL

Hapendamise ehk fermenteerimis protsessi käivitab kasemahlas sisalduv naturaalne suhkur, mille tulemusena tekivad ensüümid, vitamiinid ja erinevad elusad kultuurid, mis muudavad hapendatud toidud, nagu näiteks ka hapukapsas, tervisele tohutult kasulikuks. Tarbides piisavalt palju häid baktereid, teeme suure teene oma köhule ja soolestikule, mis tulevad kergemini toime seedimise ja toitainete omastamisega.

Kui puhas fermenteeritud kasemahl on sulle veel võõras, siis tee alustuseks tutvust maitsestatud variantidega: piparmündine MÖHHIITO või rabarbarine RUUBEN.

“MÖHHIITO”
BöRCH

Ei ole ta mohikaanlane ega MEHHIKAANLANE. Mojito on, justkui. Vöi siis rohkem sihuke vanama kodune piparmünditee – otse aiast. Aga siinpuhul KÜLM. Natukse hapukas on kah ja MULL ka juba sees. Vaja oleks ainult rummi ja jääd!

“RUUBEN”
BöRCH

Roosa ja nooruslik. Kui Roosa sündis, siis oligi ta POISTE VÄRV. Olgu pääle – see jook on rohkem nigu vanama rabarberikook. Ainult ilma koogita ning hoopis värskem ja mönusam!

HAPENDATUD
KASEMAHL

Hapendamise ehk fermenteerimis protsessi käivitab kasemahlas sisalduv naturaalne suhkur, mille tulemusena tekivad ensüümid, vitamiinid ja erinevad elusad kultuurid, mis muudavad hapendatud toidud, nagu näiteks ka hapukapsas, tervisele tohutult kasulikuks. Tarbides piisavalt palju häid baktereid, teeme suure teene oma köhule ja soolestikule, mis tulevad kergemini toime seedimise ja toitainete omastamisega.

Kui puhas fermenteeritud kasemahl on sulle veel võõras, siis tee alustuseks tutvust maitsestatud variantidega: piparmündine MÖHHIITO või rabarbarine RUUBEN.

VÄRSKE
KASEMAHL

Värske kasemahl on see kevadiselt jahe värskendus mida vanamaga koos sai kogutud. Möni viskas end lausa külmale maapõuele selili ning lasi kasemahlal tila otsast otse suhu soriseda. Kui vanama nägi, siis muidugi sai kärada, sest kevadine ilm olla teatavasti vilu ja salakaval.

Kui otsid värske kasemahla lapsepõlve meenutusi, siis leiad siinsest valikust põnevaid maitsekombinatsioone astelpaju, aroonia ning ingveriga.

PS. Presidendiproua leidis meie ASTELi lausa EV100 vastuvõtu vääriliseks!

“ASTEL”
BöRCH

Torkama ta sind ei hakka. Pigem teeb mönusa pika pai, ka seestpoolt.Sest see pisike kollane astelpajumarjake, mis nii uhkelt pöösas kasvab on vitamiini-POMM. Joogi sees on ta aga uskumatult karastav!

EV100 Presidendi Vastuvõtu ametlik tervitusjook

“ARDON”
BöRCH

Vanama räägib, et aroonia pidavat hästi kasulik olema. Rohkem ei tia. GUUGELDA ISE! Peaasi, et müüb. Ardoni lemmik.

“INGE”
BöRCH

Kel ing vöi ihu vajab kosutust leidsid söbra! Vöi ka need, kel lihtsalt sest idamaisest maitsest ealeski küllalt pole. Imeline JUURIKAS, mida vanama kindlasti soovitab. Annab palju nii külma kui sooja joogina pruukides.

VÄRSKE
KASEMAHL

Värske kasemahl on see kevadiselt jahe värskendus mida vanamaga koos sai kogutud. Möni viskas end lausa külmale maapõuele selili ning lasi kasemahlal tila otsast otse suhu soriseda. Kui vanama nägi, siis muidugi sai kärada, sest kevadine ilm olla teatavasti vilu ja salakaval.

Kui otsid värske kasemahla lapsepõlve meenutusi, siis leiad siinsest valikust põnevaid maitsekombinatsioone astelpaju, aroonia ning ingveriga.

PS. Presidendiproua leidis meie ASTELi lausa EV100 vastuvõtu vääriliseks!

Põnevad uudised ja artiklid: